Steun de SHKN en bestel via Sponsorkliks

De SHKN is aangesloten bij sponsorkliks.com. Deze partij maakt het mogelijk voor mensen om hun vereniging of stichting een warm hart toe te dragen zonder extra kosten. Hoe? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SHKN. Voor jou een kleine moeite, voor SHKN een mooi gebaar.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar SponsorKliks | SHKN of naar shkn.nl en klik daar rechts op de pagina op “Ik steun de SHKN via Sponsorkliks“. Op deze manier ontvangt de SHKN per bestelling een commissie zonder dat de prijs voor jou veranderd. Dus een scherpe prijs op internet en de SHKN een extraatje geven, het kost niets extra, dat is voor iedereen een win-win situatie. Zeker de komende periode waarin veelal online besteld wordt tijdens Black Friday, Sinterklaas en Kerst. Steun jij de vereniging?

O.a. Bol.com, Coolblue, Zalando, Wehkamp, Thuisbezorgd.nl, Independer, Couverts, en nog vele andere zijn als webwinkel of organisatie aangesloten.

Lekker uit eten bij meer dan 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Wij hopen dat wij samen een mooie sponsoring kunnen waarmaken.

En wees gerust. Jouw aankopen blijven anoniem. Je hoeft niet in te loggen of je te registreren via Sponsorkliks. Alleen bestellen via de link en de commissie wordt afgedragen. Jouw aankoop verloopt gewoon op de reguliere wijze via de webshop.

Gratis Sponsoren voor jouw sponsordoel

 


Geplaatst

in

door

Tags: